back to top

Dnevni horoskop za 10.06.2023.

Ovan

U ljubavi ćete biti zahtjevni, ali i strastveni i velikodušni. Mnogi će ugodno iznenaditi partnera izljevima nježnosti, biti spremniji na popuštanje ili napokon ispuniti dato obećanje. Uveče biste mogli biti pozvani na nečiji rođendan ili kućnu zabavu. Svakako se odazovite, jer ćete biti glavni zabavljači.

Bik

dnevni horoskop za 10.06.2023.
Slobodne trenutke rado ćete provoditi u samoći, spoznajući kako se osloniti na svoju unutrašnju snagu. Iako će vas zbivanja i obaveze vraćati u stvarnost, uživaćete u svom svijetu zabavljeni vlastitim mislima. Bićete emotivniji i spremniji da popustite, a u emotivnim vezama, romantični i senzualni.

Blizanci

dnevni horoskop za 10.06.2023.
Planete će vas navesti da se pozabavite kvalitetom prijateljstva i odnosa s ljudima koji vas okružuju, ali i ostvarenjem porodičnih i ljubavnih planova. Sve vam ide maksimalno naruku pa ćete s više samouvjerenosti ostvarivati društvene kontakte. Prijatelj bi vas mogao upoznati sa zanimljivom osobom.

Rak

dnevni horoskop za 10.06.2023.
Dekoncentrisani ste pa će se događati da prečujete nečije pitanje. Strpljivo ćete čekati da vas vaši najbliži ili prijatelji ostave na miru, jer vam neće biti do druženja i razgovora. Moraćete biti oprezni i prvo dobro razmisliti o nečemu pa tek onda nešto reći, a posebno u krugu vaših najbližih. Ako nekome date obećanje, ispunite ga na vrijeme.

Lav

dnevni horoskop za 10.06.2023.
Osjećate se sve bolje, a mnoge svađe i nesporazumi s partnerom počeće popuštati. Okolina će osjećati vaš optimizam pa će se rado zadržavati u vašem društvu. Slobodne trenutke rado ćete provoditi uz televizijski program, ali bilo bi mnogo bolje da dan provedete aktivno u većem društvu. Razveseliće vas poziv iz inostranstva.

Djevica

dnevni horoskop za 10.06.2023.
Neće vam polaziti za rukom da spontano izrazite svoje misli i osjećanja. Više će vam odgovarati uloga onih koji pasivno promatraju dešavanja sa strane i koji su skloni pomalo filozofskom, promišljenom pristupu. Bićete nesigurni kada su u pitanju vaše, ali i partnerove emocije te ćete biti subjektivni u preispitivanju svojih procjena.

Vaga

dnevni horoskop za 10.06.2023.
Nemojte dopustiti da vam tuđi postupci poljuljaju samopouzdanje i pokolebaju vas u ostvarenju planova. Bićete osjetljivi na kritiku pa bi vas grube reakcije bližnjih mogle povrijediti. Suočavanje sa vlastitim manama i preuzimanje odgovornosti za greške dovešće do zbližavanja sa partnerom te stvoriti pozitivno okruženje.

Škorpija

dnevni horoskop za 10.06.2023.
Zamaraće vas nebitni razgovori, osobe koje ne znaju izraziti svoje misli ili one koje gnjave sporim načinom komunikacije. Ne reagujte na otežavajuće okolnosti, jer su one privremene. Dobićete vijest ili informaciju koju ste dugo čekali. Otklonićete prepreku koja vas je ometala u postizanju ljubavne sreće.

Strijelac

dnevni horoskop za 10.06.2023.
Nećete imati dovoljno vremena da ispratite sva društvena i porodična dešavanja. Bićete traženi, telefon će vam početi zvoniti od jutra i nastaviti tokom cijelog dana. Ukoliko izlazite s društvom, ljubavne okolnosti pojaviće se kad ih najmanje budete očekivali pa zbog toga budite spremni i obucite nešto u čemu ćete se osjećati zavodljivo.

Jarac

dnevni horoskop za 10.06.2023.
Boravak u kućnoj atmosferi neće vas previše privlačiti. Bićete nervozni i nećete imati strpljenja za vaše najbliže. Neki bi mogli naići na negodovanje roditelja ili partnera pa i posvađati se s njima. Ako ste sami, neko bi se mogao zainteresovati za vas ili vam uputiti kompliment zbog izgleda, što će vam odmah popraviti raspoloženje.

Vodolija

dnevni horoskop za 10.06.2023.
Ako se desi da upoznate nekog novog, zadiviće vas sličnost vaših razmišljanja. Sklonost prema istim stvarima izrodiće se u simpatije. Oni u braku oživjeće lijepa sjećanja iz prošlosti. Mogli biste otputovati i posjetiti rodbinu. Odlično ćete podnositi fizičke napore pa vam kućni ili neki drugi poslovi uopšte neće teško pasti.

Ribe

dnevni horoskop za 10.06.2023.
Okupite društvo dragih prijatelja i pripremite im večeru, a ako ste zaljubljeni, iznenadite partnera malim poklonom, čokoladom ili večerom udvoje. Trenuci neraspoloženja, u koje biste mogli uploviti predveče, neće imati nikakve osnove u stvarnosti. Biće to prolazno stanje, iako biste mogli imati problema sa spavanjem.

Autor: minimagazin.info

www.minimagazin.info

eKatalozi

Najnovije vijesti

MOŽDA VAS ZANIMAISTAKNUTO