back to top

Dnevni horoskop za 10.01.2023.

Ovan


Kontakti s rodbinom i prijateljima ispuniće vam dan pa neće ostati vremena za obavljanje planiranih poslova. Usmjerite energiju na ono što vam je najbitnije. Dobijaćete komplimente od drugih ljudi, ali i pohvale od šefova zbog vješto odrađenog zadatka. Partner će pokazati više inicijative, što će vas ugodno iznenaditi.

Bik

dnevni horoskop za 10.01.2023.
Izbjegavajte verbalne sukobe i zaobiđete rizike. Ako mislite da vam je povrijeđeno neko pravo, borite se za njega redovnim putem. Biće vam lakše uspostavljati kontakte s važnim ljudima, ali se pripremite na zastoje. Srećom, ništa bitno se neće zakomplikovati. Na mnoge ispravne odluke navodiće vas vaša odlična intuicija.

Blizanci

dnevni horoskop za 10.01.2023.
Um vam je izoštren, a koncentracija odlična. Zadovoljavajte svoje lične potrebe i okrenite se vlastitim ciljevima. Veći dio vremena provodićete u društvu te učestvovati u grupnim izlascima, fizičkoj aktivnosti ili učenju. Sve naznake nesigurnosti ili tjeskobe od drugih ljudi će nestati pa ćete se zbližavati s drugima lakše nego inače.

Rak

dnevni horoskop za 10.01.2023.
Prije nego posegnete za novčanikom, razmislite treba li vam ono što kupujete. Bolje je odustati nego poslije žaliti zbog nepovratnih troškova. Oslobodite se viška energije, jer ćete u protivnom postati nervozni. Izbjegavajte nagle reakcije i pokrete. Pomozite prijatelju ako zatraži vaš savjet, jer računa na vašu podršku.

Lav

dnevni horoskop za 10.01.2023.
Bićete nervozni i nezadovoljni sobom. Iako će neraspoloženje biti prolazno, ne pripazite li mogli biste povrijediti one koje najviše volite. Partnera ćete kritikovati i brzo gubiti strpljenje. Zbog pomanjkanja samokontrole mogli biste srljati u površne veze i steći naklonost naporne osobe koje se nećete moći lako riješiti.

Djevica

dnevni horoskop za 10.01.2023.
Nemojte donositi prenagljene odluke koje će biti rezultat vaše nepopustljivosti. Inatom ćete najviše naštetiti sami sebi. Pogoršaćete odnose s bližnjima. Činiće vam se da vas niko ne razumije, a pri tome nećete biti svjesni svoje tvrdoglavosti i inatljivosti. Priberite se i izbjegavajte svađe i nadmudrivanja s osobama koje volite.

Vaga

dnevni horoskop za 10.01.2023.
Planete povećavaju potrebu za druženjem i raznovrsnijim načinom života. Istaknuti su kontakti s prijateljima i rođacima, kao i ambiciozni ljubavni planovi. Bližnji će vam se obraćati za pomoć, znajući da ste uvijek raspoloženi saslušati ih. Nećete skrivati svoj interes prema duhovnoj nadogradnji, alternativnoj medicini i zdravoj ishrani.

Škorpija

dnevni horoskop za 10.01.2023.
Emotivna zbivanja biće prevrtljive naravi. Mogli biste pogrešno procjenjivati i biti nagli u odlukama. Dobro razmislite o nekim svojim potezima, ali i o partnerovim postupcima. Iako će vas nervirati sitnice i njegovi istupi, opstajanje vaše veze neće doći u pitanje. Ukoliko želite miran popodnevni odmor, jednostavno isključite telefone.

Strijelac

dnevni horoskop za 10.01.2023.
Zanimaće vas moderna tehnologija, ali i širenje znanja. Planete će podstaknuti interes prema učenju, kupovini knjiga, računara ili telefona. Poslovna komunikacija biće od veoma velike važnosti. Ne prešućujte važne podatke i činjenice. Pravi je trenutak da se riješite viška kilograma ili masnih naslaga. Godiće vam masaža i sauna.

Jarac

dnevni horoskop za 10.01.2023.
Nemir će vas tjerati na neumjerenu aktivnost pa se pripazite ozbiljnijeg iscrpljivanja. Mogli biste nešto nepromišljeno reći pred nadređenima pa zatim požaliti. Brzo se izvinite, kako se nesporazum ne bi produbio. Ako ne znate kako utrošiti slobodno vrijeme, bavite se čitanjem, izlascima i neobaveznim druženjima.

Vodolija

dnevni horoskop za 10.01.2023.
Vaša energija je usmjerena na rutinske poslove, ali ipak ćete nalaziti vremena i volje za stvaralaštvo i rekreaciju, ali i ljubav. Bićete veoma živahni i pokretljivi pa ćete rado odlaziti na sportske terene i salone za uljepšavanje. Odnos s partnerom biće bolji nego ikad. Savršeno ćete se nadopunjavati i razumjeti.

Ribe

dnevni horoskop za 10.01.2023.
Posla ćete imati preko glave pa ćete umor teško izbjeći. Nemojte zapostavljati razbibrigu i odmaranje, čak ako zbog toga budete morali otkazati neku od obaveza. Neko će vas zamoliti da mu pomognete u fizičkom poslu, ali nemojte pretjerivati ako imate tegoba s kičmom ili niste u najboljoj kondiciji.

Autor: minimagazin.info

www.minimagazin.info

Najnovije vijesti

MOŽDA VAS ZANIMAISTAKNUTO