Dnevni horoskop za 09.10.2023.

Ovan


Okrenućete se prema vanjskom svijetu, mnogo se družiti s prijateljima, ali i provoditi kvalitetno vrijeme s partnerom. Inspiracija i ambicioznost usmjeravaće vas na hrabre poslovne poteze. Na dobrom ste putu pa nema razloga da u svojim namjerama ne uspijete. I zdravlje vam se vidno popravilo.

Bik

dnevni horoskop za 09.10.2023.
Bićete osjetljiviji nego inače pa će vam svako vraćanje unazad, ispravljanje grešaka ili mijenjanje planova predstavljati teškoću. Bićete rastrzani na više strana i previše energije gubiti na beznačajne stvari. Zbog manjka koncentracije, dogodiće vam se i manji poslovni propusti. Partnera ćete previše provjeravati i sputavati.

Blizanci

dnevni horoskop za 09.10.2023.
Odlično ćete se snalaziti u timskom radu, ali ćete nailaziti na teškoće s kolegama koji posao ne shvataju odgovorno. Nemojte dopustiti da vas to izbaci iz takta. Ljubavni odnos dobro se razvija, uprkos vašim hirovima i ljubomori. Zamjerićete partneru da vas zapostavlja, a on će vama prigovarati zbog nedostatka inicijative i aktivnosti.

Rak

dnevni horoskop za 09.10.2023.
Mnogo vremena i energije trošićete na tuđe probleme i međuljudske odnose. Nemojte dopustiti da vas obeshrabri šefova kritika – možda samo nije raspoložen, a baš ste mu vi “naletjeli”. Ako ste u braku ili vezi, shvatićete da se morate više truditi, ali i odricati u ime ljubavnog sklada.

Lav

dnevni horoskop za 09.10.2023.
Iako će društveni život biti pojačan, vrijeme koje ćete provesti s partnerom zasjeniće sve druge događaje. Veći značaj pridavaćete svom izgledu, otići kod frizera ili krenuti u nabavku garderobe. Porodična situacija može biti izvor napetosti, ali neko blizak, kome se i inače povjeravate, daće vam dobar savjet.

Djevica

dnevni horoskop za 09.10.2023.
Imate ideja kako zaraditi, ali prije ikakvih ulaganja dobro se raspitajte o mogućim rizicima. Uznemiriće vas svađa s članom porodice, ali nemojte se izvinjavati ako krivica nije na vama – neka druga strana uvidi svoju grešku. S ukućanima ćete voditi razgovore oko raspodjele kućnih ili finansijskih obaveza, ali uspjećete pronaći rješenje.

Vaga

dnevni horoskop za 09.10.2023.
Očekuje vas sređivanje porodičnih računa i drugačiji omjer snaga u vašem domu. Vremena za odmor i opuštanje biće malo. Mogli bi vas iznenaditi gosti pa ćete ostati budni do kasno u noć. Slobodni će biti skloni odnosima od kojih ne traže ništa osim malo dobre zabave. Međutim, neko bi vam se ipak mogao početi sve više sviđati.

Škorpija

dnevni horoskop za 09.10.2023.
Ako ste preopterećeni ili su drugi na vas prebacili svoje poslove i obaveze, pobunite se. Ne dopustite nikome da vas iskorištava. Ako vam više odgovara mir od razgovora s ljudima, to sebi i omogućite. Mnogo toga ćete početi pa se krajem dana zapitati kako ćete i kada sve završiti. Ne bi bilo loše da pronađete nekoga da vam pomogne.

Strijelac

dnevni horoskop za 09.10.2023.
Sve čega se prihvatite ići će vam od ruke. Briljiraćete u poslovima gdje se traži vještina komunikacije i pregovaranja. Djeca i partner biće vam izvor zadovoljstva, dok bi ostali nakon iskrenog razgovora mogli vezi dati pozitivnu energiju. Neki među vama radovaće se dolasku prinove i pripremati veliko porodično slavlje.

Jarac

dnevni horoskop za 09.10.2023.
Moguće su promjene – od selidbe, čestih izbivanja iz kuće do adaptacije nekretnina. Ako podižete kredit, mogli biste naići na probleme zbog kojih ćete planove morati odložiti za neko drugo vrijeme. Pojedinci, posebno oni mlađi, mogli bi imati problema s roditeljima. Možda teško prihvatate činjenicu da ste odrasli.

Vodolija

dnevni horoskop za 09.10.2023.
Željni ste zabave, upoznavanja novih ljudi i sticanja različitih iskustava. Ako ste na putovanju, oduševićete se viđenim i doživljenim. Uz prijatelje ćete se odlično zabaviti pa ne propustite priliku da provedete dio dana u njihovom društvu. Bliski rođak doći će vam u posjetu ili vas pozvati da dođete kod njega.

Ribe

dnevni horoskop za 09.10.2023.
Uspješno ćete riješiti ljubavni problem. Razgovor će pridonijeti da ponovno steknete povjerenje u partnera, a koje ste već smatrali nepovratno izgubljenim. Druga strana će vam dati do znanja koliko joj značite. Neko će se sjetiti da vam duguje novac i vratiće vam ga. Kondicija vam i nije baš najbolja pa bi bilo dobro da malo više vježbate.

Autor: minimagazin.info

www.minimagazin.info

Najnovije vijesti

MOŽDA VAS ZANIMAISTAKNUTO