back to top

Dnevni horoskop za 09.08.2023.

Ovan


Nedostajaće vam takta i popustljivosti prema partneru. Ako uspijete sputati nervozu i partner će biti opušteniji, a time i vaš odnos ugodniji. Ne zanemarujte društveni život koji će biti pun ugodnih iznenađenja i novih simpatija. U poslu će doći do izražaja vaša pronicljivost i sposobnost komunikacije.

Bik

dnevni horoskop za 09.08.2023.
Naklonost koju gajite prema osobi koja vam se sviđa je obostrana. Napravite prvi korak i pozovite je na kafu – dan će mnogim Bikovima označiti početak ljubavne veze. Rado ćete izlaziti bližnjima u susret i tolerisati dječije nestašluke. Slobodno vrijeme ćete iskoristiti za uljepšavanje doma pa će nova boja zidova unijeti željeno osvježenje.

Blizanci

dnevni horoskop za 09.08.2023.
Osjećaćete napetost i nervozu, a razlog tome mogli bi biti poslovni zaostaci. Izbjegavajte pretjerane napore. Pokušajte se opustiti uz šetnju ili sport, a ne bi uopšte bilo loše da priuštite sebi stručnu masažu. Najbitnije je da se previše ne odvajate od ljudi, jer vas samoća nikuda ne vodi. Ljubavna situacija zahtijevaće više prilagođavanja.

Rak

dnevni horoskop za 09.08.2023.
Postavićete se kao dobar domaćin kojeg ni nenajavljeni gosti ne mogu iznenaditi. Rado ćete svakog ugostiti, a danas biste se mogli baviti i poslovima oko kuće i uređenjem vrta. Mlađima je moguće poznanstvo putem interneta ili prijatelja. Dugo ćete razmišljati o osobi koju ste upoznali, jer će zbog nečega ostaviti veoma snažan utisak na vas.

Lav

dnevni horoskop za 09.08.2023.
Imaćete sreće u novčanim poduhvatima i ulaganjima. Uspješno ćete riješiti stare probleme i suočiti se s novim izazovima. Ljudi će vam biti skloni, a kontakti česti. Izvrsno ćete se snalaziti u poslovima koji zahtijevaju verbalnu spretnost. Manje ćete se zamarati sumnjama i strahovima i biti spremni prihvatiti situacije koje su vas prije nervirale.

Djevica

dnevni horoskop za 09.08.2023.
Mašta i kreativnost obojiće današnje aktivnosti. Uživaćete u upražnjavanju hobija, kupovini ukrasa za kuću i druženju s dragim ljudima. Odnos sa simpatijom polako kreće u sigurnije vode, što vas čini srećnijima i sve više zaljubljenima. Redovno kretanje i izlaganje svježem vazduhu imaće odličan efekat na vaše zdravlje.

Vaga

dnevni horoskop za 09.08.2023.
Neće vam se svidjeti način na koji se šef odnosi prema vama. Nemojte burno reagovati, jer možda je u svojim kritikama u pravu. Postavite se mudro i ne dajte se uvući u raspravu. Nezadovoljstvo poslovnom situacijom prenijećete na ukućane. Bićete skloni prigovaranju pa bi partner mogao biti neugodno iznenađen vašim ponašanjem.

Škorpija

dnevni horoskop za 09.08.2023.
Sve vrste komunikacije jako će vas privlačiti. Obavićete bitan razgovor ili doznati informaciju koja će vam otvoriti oči. Osjećaj da partner savršeno poznaje vaše mane i najskrivenije misli još će vas više vezati za njega. Ako planirate poslovni projekat s prijateljem, biće veoma dobrih vijesti.

Strijelac

dnevni horoskop za 09.08.2023.
Vodite računa o rokovima, ne kasnite na posao i nemojte proturječiti nenaklonjenim šefovima. U žaru prepirke pomišljaćete na prekid ili osjetiti da u vezi više ne doživljavate strast. Sve što ćete činiti u stanju ljutnje neće biti ispravno. Prvo se smirite, a zatim donosite odluke. Pod jakim ste stresom pa je dobro i na zdravlje pripaziti.

Jarac

dnevni horoskop za 09.08.2023.
Spontano ćete iskazivati šarm, rješavati bračne trzavice, a slobodni osvajati nečije simpatije. Mogli biste doživjeti ushićenje i uzvraćene emocije, posebno ako se radi o vezi na daljinu. Poslovni partneri obraćaće vam se u potrazi za rješenjima ili savjetima. Ostavićete upečatljiv utisak na nekoga kome ne manjka životnog iskustva.

Vodolija

dnevni horoskop za 09.08.2023.
Nećete pristajati na ustupke niti ćete dopustiti bilo kome da vas iskorištava. Neke odluke, koje ćete donijeti u ljutnji, koštaće vas određenih pogodnosti, ali to vas neće pokolebati. Nepravda i nepovoljne okolnosti prilično su vas ojačale. Sada imate snage mijenjati okolnosti i raditi po svome pa ćete prštati od samopouzdanja.

Ribe

dnevni horoskop za 09.08.2023.
Bićete tema tuđih priča – vaše ponašanje ima velik odjek. Razmislite prije nego što nešto kažete ili odlučite. Mogli biste dobiti diskretnu pomoć važne osobe pa se ne libite da je prihvatite. Poradite na odnosu s kolegama, jer neki pogrešno tumače vaše ponašanje. Nemojte se toliko opterećivati tuđim mišljenjima.

Autor: minimagazin.info

www.minimagazin.info

Najnovije vijesti

MOŽDA VAS ZANIMAISTAKNUTO