back to top

Dnevni horoskop za 09.01.2023.

Ovan

Prionite na poslove koji iziskuju vještinu, spretne ruke, posebna znanja i kreativnost. Što zadaci budu složeniji, vaše će zadovoljstvo i užitak biti veći. U nekim odlukama povodićete se intuitivno i drugima djelovati neshvatljivo, ali samo ćete vi znati da ste u pravu. Mogla bi vam se javiti osoba čiji poziv očekujete s nestrpljenjem.

Bik

dnevni horoskop za 09.01.2023.
Mogući su nesporazumi s partnerom oko novca ili prijatelja. Prigovaraćete mu da previše troši ili se neodgovorno ponaša. Pokuša li se odbraniti od vaših optužbi, spremno ćete mu uzvratiti protuargumentima. Privrženi ćete biti braći ili sestrama te zajedno rješavati neke sporove iz prošlosti.

Blizanci

dnevni horoskop za 09.01.2023.
Ako danas ostvarite poznanstvo, na pomolu je nova ljubavna veza. Bračni odnosi prolaze kroz razdoblje raščišćavanja problema pa će i svađe nerijetko biti i konstruktivne. Uživaćete u razgovoru s osobom koja će vas osvojiti svojim izgledom, znanjem i inteligencijom. Ono što ćete čuti, podstaknuće vas na razmišljanje.

Rak

dnevni horoskop za 09.01.2023.
Primijetite li da je partner zamišljen, ne dovodite u pitanje njegove emocije prema vama. Ne stvarajte probleme tamo gdje ih nema. Trebaće vam dosta samokontrole da izbjegnete svađe i da ne reagujete na uobičajene provokacije. Priuštite više vremena za sebe, omiljene hobije i poslove kojima se planirate uskoro pozabaviti.

Lav

dnevni horoskop za 09.01.2023.
Postaćete aktivniji i društveniji, što će vas odvesti u zanimljivo društvo i omogućiti proširenje kruga poznanika. Nečiji kompliment daće vam do znanja da vas prijatelji cijene. Bilo da je riječ o rješavanju problema, napetim porodičnim odnosima ili sumnjama koje muče prijatelja, poći će vam za rukom da opustite sagovornika i pomognete mu pronaći rješenje.

Djevica

dnevni horoskop za 09.01.2023.
Nezadovoljstvo i stres mogu se nepovoljno odraziti na vaše zdravlje pa povedite više računa o sebi. Ne dajte da vas drugi previše iscrpljuju svojim problemima. Neke društvene obaveze prisiljavaće vas da radite ono što inače ne biste, da se pojavljujete na mjestima koja ne volite i razgovarate s osobama koje vam idu na živce.

Vaga

dnevni horoskop za 09.01.2023.
Provedite dan u veselom društvu i na različitim mjestima, jer će vas to ispuniti pozitivnom energijom. Nova poznanstva i bogatstvo društvenih zbivanja nastojte doživjeti što opuštenije. Iskoristite konstruktivno svoju kreativnu energiju, zapisujte ideje, uredite stan ili napravite novi razmještaj i uživajte u promjenama.

Škorpija

dnevni horoskop za 09.01.2023.
Pronađite vremena za sebe. Pozabavite se omiljenim aktivnostima koje ste zapustili. Ako se osjetite zanemareno od partnera, nemojte dramiti. Vaša emotivna situacija činiće vam se bezizlaznom, ali ako porazgovarate s prijateljem, njegova objektivna procjena vaše situacije pomoći će da shvatite kako za sve ima rješenja.

Strijelac

dnevni horoskop za 09.01.2023.
Bićete skloni promjenama raspoloženja koje partner neće lako podnositi. Pogrešno će ih tumačiti, misleći da izbjegavate njegovu blizinu. Dokažite mu da to nije tako. Samci će biti otvoreni za sklapanje novih poznanstava. Ipak, još uvijek vam se jedna osoba vrzma po glavi i zbog nje niste spremni za nešto novo.

Jarac

dnevni horoskop za 09.01.2023.
Malo je vjerovatno da ćete dan provesti u mirnom ugođaju. Vrijeme će proticati veoma brzo, a na dnevnom redu naći će se planovi za uređenje stambenog prostora. Veče posvetite partneru i ukućanima. Izlazak udvoje podsjetiće vas na dane romantike. Obavite obećanu posjetu rodbini ili roditeljima koji vas željno iščekuju.

Vodolija

dnevni horoskop za 09.01.2023.
Ispunjeni ste na ljubavnom planu i to se odražava na sve sfere vašeg života. Imate utisak da su stvari konačno došle na svoje mjesto. Zadržite ovaj osjećaj što duže – on vam daje snagu da se nosite sa eventualnim teškoćama. Potrudite se da se danas vidite sa jednom osobom s kojom već izvjesno vrijeme niste u kontaktu.

Ribe

dnevni horoskop za 09.01.2023.
Ako osjetite nervozu, objasnite bližnjima kako se osjećate pa vas neće opterećivati suvišnim pitanjima i dodatnim obavezama. U ljubavi ćete biti sumnjičavi i skloni ljubomori. Nemojte dopustiti da partner to primijeti, posebno ako je vaša veza tek nedavno počela. Njegujte kvalitet slobodnog vremena – posvetite se hobijima.

Autor: minimagazin.info

www.minimagazin.info

eKatalozi

Najnovije vijesti

MOŽDA VAS ZANIMAISTAKNUTO