Dnevni horoskop za 07.10.2023.

Ovan


Osvajaćete rječitošću i uživati u simpatijama okoline. Vaš nemirni duh doći će do izražaja. S lakoćom ćete komunicirati sa strancima, pripadnicima suprotnoga pola ili s ljudima koje ste tek upoznali. Ljubavni život biće pun strastvenih zagrljaja, a entuzijazam oko nekih zajedničkih planova biće obostran.

Bik

dnevni horoskop za 07.10.2023.
Životne okolnosti i situacije više će vas dovoditi u vezu s ljudima koji će tražiti vaše mišljenje, savjet ili pomoć. Željno ćete iščekivati trenutke samoće u kojima se možete opustiti, rasteretiti i baviti vlastitim mislima. Bićete zadovoljni baveći se svojim zanimacijama i hobijima. Podsvijest će vam biti aktivna, a snovi slati zanimljive poruke.

Blizanci

dnevni horoskop za 07.10.2023.
Smetaće vam partnerovo prigovaranje, a on će odrješito braniti svoja stajališta. Mudar i diplomatski pristup pomoći će vam riješiti nesuglasicu na obostrano zadovoljstvo. Ponudite ruku pomirenja partneru, izvedite ga van i probudite zaspalu romantiku. Ako ste u ljubavnom trokutu, razmišljaćete o mogućim izlazima.

Rak

dnevni horoskop za 07.10.2023.
Nećete imati ni trenutka mira. Umjesto da dan predodredite odmaranju, prihvatićete se spremanja i čišćenja. Nećete podnijeti da se ukućani odmaraju, nego ćete ih sve redom nečim zaposliti. Pretraživaćete internet u potrazi za najefikasnijim dijetama ili ćete početi vježbati joga vježbe.

Lav

dnevni horoskop za 07.10.2023.
Odlično ćete se provesti na putovanju, proslavi ili na ručku s rodbinom ili prijateljima. Uživaćete u izljevima pažnje i naklonosti kojima će vas drugi zasipati. Samci, shvatićete da nekome značite više nego ste mislili. Večernji izlazak rezultovaće možda prvim poljupcem i početkom nove ljubavne veze.

Djevica

dnevni horoskop za 07.10.2023.
Važnost porodičnih odnosa i veza, kao i bavljenje stambenim prostorom, doći će u prvi plan. Dok će jedni uređivati i proširivati svoj stambeni prostor, drugima će obaveze prema članovima porodice postati stvarnije pa je izvjesno da će mnogi preuzeti novu i odgovorniju ulogu. Mnogo toga teško će vam pasti, ali snage i volje imate dovoljno.

Vaga

dnevni horoskop za 07.10.2023.
Nemojte ignorisati probleme, jer ćete se zaplesti u mrežu neriješenih ljubavnih teškoća. Ne ustručavajte se partneru reći šta mislite o njemu ma koliko bolno bilo – istinom ćete postići željene rezultate. Pomozite najmlađima u rješavanju školskog gradiva. Osigurajte im instrukcije iz predmeta iz kojih imaju lošu ocjenu.

Škorpija

dnevni horoskop za 07.10.2023.
Odazovite se pozivu za veče provedeno u društvu ljudi koje smatrate dosadnima. Mogli biste se iznenaditi kada shvatite da ste se prevarili i da se zapravo odlično zabavljate. Planete navgovještavaju uživanje u putovanjima, razgovorima te radost zbog slučajnih susreta i primljenih telefonskih poziva i poruka.

Strijelac

dnevni horoskop za 07.10.2023.
Bićete domišljati u nastojanjima da se zbližite sa simpatijom. Osjećate se sposobnima za nevjerovatne stvari. Moglo bi doći do okupljanja većeg društva u kojem ćete biti glavni. Nova poznanstva daju nade, ali vjerovatnije je da će se razviti u prijateljstva. Ako ste u vezi, budite partneru na raspolaganju ako se on nađe u teškoćama.

Jarac

dnevni horoskop za 07.10.2023.
Neke dogovore ćete odgoditi i više uživati u samoći, čitanju i opuštanju. Bavićete se istraživanjem i planiranjem, radije govoriti o temama koje nisu vezane za vašu svakodnevnicu, a u vama bude znatiželju i donose zadovoljstvo. Bićete filozofski raspoloženi i u potrazi za odgovorima kojima želite proširiti svoje životne vidike.

Vodolija

dnevni horoskop za 07.10.2023.
Uzbudljiv društveni život donijeće vam nova poznanstva. Bićete omiljeni, a drugi će se uz vas dobro osjećati. Ljubavna romantika u vašem će životu zauzeti posebno mjesto pa će neki dan pamtiti po ljubavnim događajima. Simpatija bi mogla popustiti vašem udvaranju ili biste se mogli zaljubiti u osobu koju ste nedavno upoznali.

Ribe

dnevni horoskop za 07.10.2023.
Vaši planovi i interesi su suprotstavljeni s partnerovim ciljevima. Odlučite se na razgovor koji već dugo odlažete. Suočite drugu stranu s posljedicama njegovih odluka ili postupaka – jedino ćete tako dobiti odgovore na neka pitanja. Željeni popodnevni mir i odmor biće ometani telefonskim pozivima ili nenajavljenim gostima.

Autor: minimagazin.info

www.minimagazin.info

Najnovije vijesti

MOŽDA VAS ZANIMAISTAKNUTO