Dnevni horoskop za 04.10.2023.

Ovan


Odricaćete se svog odmora ili slobodnog vremena kako biste udovoljili dragim ljudima, što će vas ispunjavati nervozom i nezadovoljstvom. Bliska osoba povjeriće vam neke svoje tajne i tražiti od vas pomoć pa ćete biti zaokupljeni tuđim životima i problemima. Prisjećanje na dane mladosti, kod starijih će izazvati jaku nostalgiju.

Bik

dnevni horoskop za 04.10.2023.
Duhovitiji ste i zabavniji pa samim tim i privlačniji. Željećete da više učestvujete u društvenim zbivanjima, ali ćete se jednako dobro osjećati i ako budete provodili vrijeme sami. Godiće vam fizičke aktivnosti i kontakti s ljudima. U razgovoru s njima oslobodićete se stresa i negativne energije.

Blizanci

dnevni horoskop za 04.10.2023.
Teško ćete vladati emocijama, iako ćete se pred drugima ponašati staloženo. Ići će vam na živce površne osobe, kao i oni koji vam žele pametovati. Na radnom mjestu moglo bi doći do napetosti, a ni kod kuće nećete imati mira – neko će vam prigovarati da ste nemarni i neodgovorni. To bi mogao biti povod za svađu.

Rak

dnevni horoskop za 04.10.2023.
Privlačiće vas sve što može oplemeniti duh i tijelo. Jedni će se baviti meditacijom i ponirati u svoje duhovne dubine, a drugi će se odmarati i tako opustiti duh i tijelo od kolotečine i jednih te istih lica. Potrudite se da kućne poslove i porodične obaveze svedete na razumnu mjeru, a ne da padate s nogu od umora.

Lav

dnevni horoskop za 04.10.2023.
Visoko samopouzdanje omogućiće vam da manje zavisite od drugih. Neće vam biti previše važna tuđa mišljenja. Partneru ćete dati mudar savjet vezan za njegovu poslovnu problematiku. Ipak, kontrolišite potrebu da ispravljate tuđe propuste, jer će nekome ko je osjetljiv takvo ponašanje ići na živce.

Djevica

dnevni horoskop za 04.10.2023.
Porodična druženja postaće učestala pa ni danas nećete proći bez gostiju na vratima. Ljubavni život sve je samo ne dosadan – za nekog ćete biti neuhvatljivi. Zabavljaće vas upornost kojom vas druga strana želi osvojiti. Ako ste zainteresovani da se sve pretvori u nešto više, vrijeme je da i vi pokažete osjećanja.

Vaga

dnevni horoskop za 04.10.2023.
Nećete se prepuštati dokolici i gubiti vrijeme. Bićete u pokretu i tražiti akciju. Nađite vremena za opuštanje. Dio dana posvetite njezi tijela i opuštanju u mirisnoj kupki, čitanju ili omiljenim filmovima. Veče posvetite druženju. Mogla bi započeti nova veza ili novi početak u već postojećem odnosu.

Škorpija

dnevni horoskop za 04.10.2023.
Živjećete dinamično i aktivno, a neočekivana poznanstva i zanimljiva putovanja obilježiće dan. Nećete moći biti mirni pa ćete nazvati prijatelje i začas se dogovoriti za odlazak na kafu. U ljubavi ste sve zadovoljniji, jer se situacija razvija u željenom pravcu. Sve više ste svjesni koliko vam znači voljena osoba.

Strijelac

dnevni horoskop za 04.10.2023.
Preosjetljivo ćete reagovati na partnerovu kritiku. Nećete razumjeti da vas samo želi uputiti na nedostatke u vašem razmišljanju. Uložite dodatan napor i pronađite dobre strane u situacijama koje vas muče. Za vaš unutrašnji mir najbitnije je da dio dana posvetite sebi. Knjiga, muzika i hobi biće dobri načini za opuštanje.

Jarac

dnevni horoskop za 04.10.2023.
Očekuje vas porast obaveza i kontakata, ali svima ćete stići udovoljiti. Provešćete mnogo vremena u telefoniranju, pisanju elektronske pošte te komunikaciji s prijateljima i poslovnim partnerima. Privući ćete pažnju osobe suprotnog pola, ali možda vam se neće svidjeti što će druga strana odmah preuzeti inicijativu.

Vodolija

dnevni horoskop za 04.10.2023.
Porast životnih troškova prisiliće vas da promijenite pristup novcu i odreknete se nekih užitaka i potrepština koje ste dosad koristili. Odnosi sa komšijama, ukućanima i rodbinom biće dobri. Nećete biti usamljeni i neshvaćeni. Ukoliko želite da riješite nesuglasice s nekim i pomirite se, dobar ishod je zagarantovan.

Ribe

dnevni horoskop za 04.10.2023.
Nemojte dopustiti drugima da vam pokvare raspoloženje. Družite se s optimističnim osobama, jer će njihova pozitivna energija podsticajno djelovati na vas. Uprkos mogućim trzavicama i neslaganju, ljubavna zbivanja biće kvalitetna. Partner će vam pomagati u kućnim poslovima ili vam se na neki drugi način naći na usluzi.

Autor: minimagazin.info

www.minimagazin.info

Najnovije vijesti

MOŽDA VAS ZANIMAISTAKNUTO