Detalji tragedije u Bugojnu: Poginuli dok su mijenjali sijalicu na rasvjeti

Dvije osobe poginule su sinoć od strujnog udara koji se desio prilikom zamjena sijalica na javnoj rasvjeti u mjestu Udurlije pored Bugojna.

Smrtno su stradali Nikica Radić i Pero Brzica, dok su ozljede zadobili J.Š. (59) i Z.D.(50). Ovu informaciju je za medije potvrdio načelnik Opštine Bugojno Hasan Ajkunić.

Tragedija se dogodila tijekom tradicionalne manifestacije “Udurlijada”. Uviđaj na terenu obavljaju pripadnici PS Bugojno, a jedan od stradalih je njihov kolega.

“Svi smo potreseni smrću dvojice Bugojanaca i gubitak je ovo za cijeli grad. Obiteljima stradalih izražavam najdublje saučešće u svoje, ali i u ime sugrađana, a povrijeđenim želim što brži oporavak. Dan sahrane stradalih bit će i Dan žalosti u Bugojnu”, istakao je načelnik Ajkunić.

Ozlijeđeni su prevezeni u Bolnicu Travnik, a nakon pregleda vraćeni su u Bolnicu Bugojno.

Kako je potvrdio glasnogovornik MUP-a SBŽ Hasan Hodžić, nesreća je prijavljena u 18 sati.

“Dvije osobe su smrtno stradala, dok su dvije ozlijeđene tijekom pokušaja pomjeranja lampe na stubu rasvjete. Odmah po primanju dojave, pripadnici policije su izašli na lice mjesta koji su u suradnji s nadležnim županijskim tužiteljstvom pristupili poduzimanju mjera iz svoje nadležnosti”,  rekao je Hodžić.

Objava Detalji tragedije u Bugojnu: Poginuli dok su mijenjali sijalicu na rasvjeti pojavila se prvi puta na Posušje.info.

www.posusje.info

Najnovije vijesti

Možda Vas zanima

Sud u Ljubuškom ponovno odlučuje o pritvoru za Denisa Buntića

Ponovno će se odlučivati o pritvoru za Denisa Buntića...

Raković i Čakić sporazumno priznali krivicu za korupciju

Rejhan Raković (1980.) i Kenit Čakić (1994.), optuženi zbog...

‘Bubi’ mjesec dana pritvora zbog krađe

Na prijedlog Županijskog tužiteljstva Mostar, rješenjem Općinskog suda u...

MOŽDA VAS ZANIMAISTAKNUTO