“DANI DARIVANJA – ZA DJECU S POTEŠKOĆAMA U RAZVOJU”

“DANI DARIVANJA – za djecu s poteškoćama u razvoju” naziv je projekta koji je pokrenuo Crveni križ općine Prozor-Rama kako bi se nabavilo specijalizirano vozilo za prijevoz djece  s poteškoćama u razvoju. 

Crveni križ općine Prozor-Rama osim svojih redovnih aktivnosti organizira prijevoz i to tri puta tjedno,  ponedjeljkom, srijedom i petkom, za odlazak djece u Mostar.

Naravno, tu su i drugi prijevozi kao što su bolnički kreveti potrebnim korisnicima, izvanredne akcije darivanja krivi u Mostaru za posebne slučajeve, terenski rad podjele paketa pomoći potrebnim korisnicima. Općina Prozor-Rama sve te aktivnosti Crvenoga križa pomaže proračunskim sredstvima s više od 100 tisuća KM godišnje.

Zbog svih tih aktivnosti dosadašnje vozilo koje je dosta potrošeno treba zamijeniti  specijaliziranim koje košta oko 50 tisuća KM

Sadržaj članka (otvori)

Stoga Crveni križ općine Prozor-Rama pokreće akciju pod nazivom “DANI DARIVANJA – za djecu s poteškoćama u razvoju” kojom bi se osigurala sredstva za nabavku specijaliziranog vozila.

Vozilo je upravo najpotrebnije djeci s poteškoćama u razvoju kako bi mogli odlaziti u Mostar u školu i terapije. Ovoj akciji podršku je dala udruga “Djeca nade” Prozor-Rama.

Plakat: Ramski Vjesnik 

______________________________

Dragovoljni prilozi se mogu uplatiti na račune Crvenog križa Prozor-Rama otvorene kod UniCredit banke d.d. Mostar, poslovnica Prozor-Rama:
KM      338210220189372
Uplate iz inozemstva: SWIFT CODE: UNCRBA 22 IBAN: BA393382102200189372
Prilikom uplate potrebno je staviti naznaku “Za vozilo”.

______________________________

“DANI DARIVANJA – ZA DJECU S POTEŠKOĆAMA U RAZVOJU”

Logotip: Ramski Vjesnik 

Iz Crvenog križa napominju da će biti organizirane i druge različite aktivnosti na prikupljanju sredstava. Također će biti objavljeni svi donatori, izuzev ako sami ne zatraže da ih se ne objavljuje.

Budimo svi u ovo vrijeme darivanja dio vrijedne akcije “DANI DARIVANJA – za djecu s poteškoćama u razvoju”, poručuje ekipa Crvenog križa općine Prozor-Rama.

 

Sviđa Vam se članak? Podijelite ga!ramski-vjesnik.ba

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

Podijelite ga s prijateljima!

Najnovije vijesti

Možda Vas zanima

Preporučeno vamaISTAKNUTO
Možda bi vam se svidjelo