back to top

DANAS JE POSEBAN DAN ZA OVNOVE Evo šta čeka sve ostale znakove horoskopa

Ovo je dan kada je savršeno da se pozabavite sobom i svojim planovima koje ste imali tokom prošlih mjesec dana. Obratite pažnju na odnos sa partnerom jer je moguća njegova ljubomora koju na prvi pogled ne vidite.

Bik

U ovom periodu je veoma važno da se okrenete vašim poslovnim ciljevima koje niste ostvarili od početka ove godine. Ljubavna situacija je veoma komplikovana zbog vaše potrebe da dominirare previše. Zdravlje – moguće problemi sa kičmom.

Blizanci

Vaši odnosi u porodici mogu da budu veoma komplikovani zahvaljujući vašoj neodlučnosti. Partnerski odnos je veoma izražen tokom današnjeg dana jer će partner imati potrebu da razgovara sa vama nekoliko puta.

Rak

Današnja emotivna situacija sa partnerom je veoma nestabilna jer partner ima veoma bitne sastanke i zbog toga je veoma nervozan. Zdravstveno stanje je veoma stabilno iako ste imali skoro problem sa imunitetom.

Lav

Danas je najvažnije da završite sve svoje obaveze i da uđete spremni za odmor kada je u pitanju vikend. Obratite pažnju na osobu u znaku Ovna jer su mogući manji sukobi posebno kada je u pitanju poslovna situacija.

Djevica

Za vas je najbitnije da se okrenete sebi i svojim poslovnim zadacima ali je moguć sukob sa nadređenima. Vaše ambicije prevazilaze ono čime se trenutno bavite i razmišljate intenzivno o promjeni posla. Emotivno ste danas potpuno zadovoljni.

Vaga

Vama nije svojstveno da budete ljubomorni i posesivni ali to osjećate tokom današnjeg dana zbog nejasnih odnosa sa partnerom. Najvažnije je da budete srećni sa sobom i ispunjeni a ne da pristajete na kompromisa sa drugim ljudima.

Škorpija

Vaš odnos u porodici je veoma klimav jer već neko vrijeme nemate ista ili slična slaganja. Posebno ulazite u sukob sa starijim članovima porodice. Situacija je standardna i nema velikih promena. Obratite pažnju na moguće probleme sa grlom.

Strijelac

Do kraja dana obratite pažnju na sve ono što se odnosi na partnerski odnos jer je moguć sukob sa partnerom koji vas jako može uznemiriti. Što se tiče zdravstvene situacije jako se dobro osjećate. U narednom periodu očekuju vas malo veći poslovni izazovi.

Jarac

Do kraja dana budite skloni ste kompromisu posebno kada je u pitanju poslovna situacija sa osobom u znaku Djevice. Bićete veoma umorni tokom večeri i lezite ranije.

Vodolija

U ovom periodu idealno je da se okrenete više drugima posebno tokom današnjeg dana jer ćete od drugih imati veliku podršku. Ovo se posebno odnosi na moguće probleme sa novcem ili u vezi poslovnih planova sa inostranstvom.

Ribe

Vaša potreba za hranom i pićem je danas veoma nekontrolisana upravo zbog emotivnih odnosa. Veoma ste nezadovoljni onim što se dešava u krugu porodice, veoma vas pogadja nečija tuga.

BONUS VIDEO:

DANAS JE POSEBAN DAN ZA OVNOVE Evo šta čeka sve ostale znakove horoskopa Aloonline.ba.

aloonline.ba

Najnovije vijesti

MOŽDA VAS ZANIMAISTAKNUTO