Da od svakodnevnice napravite filmski hit – istražite novi vivo X80Pro i iskoristite period pretprodaje

Kompanija vivo, jedan od vodećih proizvođača pametnih telefona u svijetu, korisnicima u Bosni i Hercegovini nudi dodatnu pogodnost za kupovinu uređaja u pretprodaji koja će trajati od 05.08. do 20.08.2022. godine, do 23:59 časova. Kupovinom vivo X80 Pro telefona u promotivnom periodu ostvarujete pravo na poklon bežični punjač od 50W, kao i dodatnu godinu garancije na vaš novi uređaj i šest mjeseci zaštite ekrana od slučajnog loma. Promocija važi za uređaje kupljene kod ovlaštenog vivo partnera kompanije IQ Mobile.

Telefon vivo X80 Pro ima prednju kameru od 32 MP i sistem s četiri kamere sa zadnje strane koji se sastoji od ultra-sensing kamere od 50 MP s GNV senzorom i optičkom stabilizacijom slike (OIS), širokokutne kamere od 48 MP, kamere za portret od 12 MP i periskop kamere od 8 MP. Portretna kamera od 12 megapiksela osnovna je nadogradnja koja omogućava poboljšanje i stabilnost videa, dok glavna kamera uključuje ekskluzivno prilagođeni “ultra sensing” GNV senzor za optimizaciju refleksivnosti i smanjenje rastresitog svjetla u kombinaciji sa staklenim sočivom visoke propustljivosti. Telefon dolazi u pakovanju sa 80W FlashCharge punjačem, uz koje telefon od potpuno prazne baterije do 100% napunjenosti, dolazi za samo 36 minuta.
Podsjetimo, vivo trenutno uživa povjerenje više od 400 milijuna korisnika u svijetu. Jedan od razloga tome je i posvećenost detaljima, dizajnu i strogoj kontroli kvaliteta vivo pametnih telefona. Svi vivo telefoni podliježu rigoroznim procedurama i testiranjima u svakoj fazi njihovog razvoja, čime se osigurava njihova izdržljivost, a korisnicima pruža pouzdanost i kvalitetno iskustvo.

  ZZO HNK-a: Ostvareni prihodi viši od planskog prosjeka

Korisnici mogu iskoristiti trogodišnju garanciju na hardverske kvarove, ali i softverske kvarove proistekle iz neispravnosti osnovnog softvera, a sve što je potrebno da urade jeste da ovlaštenom servisnom centru prilože kopiju računa ili dokaz o kupovini.

Dodatna garancija na oštećenje ekrana primjenjuje se samo jednom u vremenskom periodu od 180 dana od datuma kupovine uređaja kod ovlaštenih vivo distributera IQ Mobile u Bosni i Hercegovini. Ako se oštećenje ekrana desi tijekom perioda dodatne garancije na ekran, vivo će osigurati besplatnu zamjenu ekrana na uređaju.

Uvjeti dodatne garancije ne važe u slučaju oštećenja proizvoda izazvanih:
• Habanjem uređaja uslijed uobičajenog korištenja
• Neadekvatnim i nepravilnim korištenjem
• Korištenjem dodataka drugih proizvođača
• Nepridržavanjem mjera predostrožnosti
• Namjernog oštećenja uređaja
• Pokušaja neovlaštene popravke uređaja ili popravke od strane neovlaštenog servisa

Također, modificiranje ili promjena originalnog operativnog sistema (npr. rutiranje, instaliranje neoficijalnog ROM-a) kao i odsustvo ili manipulacija serijskim brojem ili IMEI brojem će dovesti do isključenja iz uvjeta promocije.

Ako je oštećenje mobilnog telefona u tolikoj mjeri da zamjenom ekrana nije moguće uspostaviti funkcionalnost mobilnog telefona, autorizirani servisni partner za Bosnu i Hercegovinu ima pravo da uređaj isključi iz promocije, ako korisnik ne želi da nadoknadi dodatne troškove popravke drugih komponenti uređaja koje bi uređaj vratile u funkcionalno stanje.

Autorizirani servisni partner za Bosnu i Hercegovinu će u svakom od ovih slučajeva obavijestiti korisnika o nemogućnosti primjena uvjeta promocije i dati ponudu korisniku za vangarancijsku popravku.

  Divna večer u dvorištu Instituta Yunus Emre u Mostaru

vivo poziva sve zainteresirane kupce da pogledaju i isprobaju njihove pametne telefone kod vivo ovlaštenog partnera kompanije IQ Mobile.

#

O kompaniji vivo
vivo je tehnološka kompanija koja stvara sjajne proizvode zasnovane na vrijednosti vođenoj dizajnom, s pametnim uređajima i inteligentnim uslugama u svojoj srži. Kompanija za cilj ima izgradnju mosta između ljudi i digitalnog svijeta. Kroz jedinstvenu kreativnost, vivo korisnicima pruža sve praktičniji mobilni i digitalni život. Prateći osnovne vrijednosti kompanije, koje uključuju Benfen*, vrijednost vođenu dizajnom, usmjerenost na korisnika, kontinuirano učenje i timski duh, vivo je implementirao strategiju održivog razvoja s vizijom razvoja u zdraviju, održiviju korporaciju svjetske klase.

Dok okuplja i razvija najbolje lokalne talente za postizanje izvrsnosti, vivo je podržan od strane mreže centara za istraživanje i razvoj u Shenzhenu, Dongguanu, Nanjingu, Pekingu, Hangzhouu, Šangaju, Xi’anu, fokusirajući se na razvoj najsuvremenije potrošačke tehnologije, uključujući 5G, umjetnu inteligenciju, industrijski dizajn, sistem za obradu slika i druge perspektivne tehnologije. vivo je također uspostavio inteligentnu proizvodnu mrežu (koja uključuje i one koje je ovlastio vivo), s godišnjim proizvodnim kapacitetom od skoro 200 milijuna pametnih telefona. Do sada, vivo je proširio svoju prodajnu mrežu u više od 70 zemalja i regiona, a voljen je od strane više od 400 milijuna korisnika širom svijeta.

*“Benfen” je izraz koji opisuje stav o tome da se rade ispravne stvari i da se stvari rade kako treba – što je idealan opis misije kompanije vivo da stvori vrijednost za društvo.

  Što te sve čeka na desetom Mostar Summer Festu

O novostima kompanije vivo možete saznati na linku: https://www.vivo.com/eu

Kancelarijom vivo za Bosnu i Hercegovinu upravlja VB-TECH d.o.o. Beograd kao ovlašteni predstavnik za prodaju i distribuciju vivo

Da od svakodnevnice napravite filmski hit – istražite novi vivo X80Pro i iskoristite period pretprodaje Običan radio.

www.obican.info

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

Podijelite ga s prijateljima!

Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

Poboljšajmo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Najnovije vijesti

Možda Vas zanima

Obilježavanje Međunarodnog dana osoba s invaliditetom Udruge “Nada”

Sinoć je u svadbenom salonu Gospodar prstenova, u organizaciji...

Mališane u župi Gračac posjetio sveti Nikola

Omiljeni dječji svetac, sveti Nikola, posjetio je župu Gračac,...

Preporučeno vamaISTAKNUTO
Možda bi vam se svidjelo