BROM IZ VEDROG NEBA: Sedmerostruki prvak Italije uskoro ostaje bez izbornika?!

Hrvatski Nogometni izbornik Ivan Jurić uskoro bi mogao zatražiti raskid ugovora sa sedmerostrukim prvakom Italije Torinom, tvrdi Tutosport.

Analizirajući riječi hrvatskog trenera na jučerašnjoj press konferenciji, te uspoređujući to s onim što se dogodilo u drugoj godini njegova boravka u Veroni, kada nije želio ostati u (ne)ambicioznom klubu, Tutosport zaključuje da je Jurić na izlazu iz Torino.

Podsjetimo, Jurić je i ljetos u Torinu vodio veliku borbu s nadređenima jer nisu ispunili obećanja oko pojačanja. Ako ne prije, ključni će biti zimski prijelazni rok.

Predsjednik Urbano Caira zapravo će morati dati čvrst signal svom treneru da stižu prava pojačanja, jer Jurić je ostao nezadovoljan onim što je dobio tijekom ljeta i svoju momčad smatra – nekompletnom.

Jurić bi volio raditi s igračima koji su u vlasništvu momčadi, a ne s igračima na posudbi koji nisu sigurni u svoju budućnost. Jedan od njih je Nikola Vlašić, no navodno je Torino već krenuo u akciju otkupa njegovog ugovora na zimu.

S druge strane, Jurić traži devetku koja zabija golove. Aktualni centarfor Antonio Sanabria zadnji je pogodak na domaćem terenu zabio u siječnju, a inače ove sezone u sedam utakmica zabio je samo jedan gol.

“Izgubili smo nekoliko strijelaca i sada tko god bude tamo mora premašiti očekivanja i imati sezonu karijere.” Belotti je otišao, Sanabria i Pellegri ostali. Prvi bi imao 9 na leđima, ali nema kvalitete golgetera. Zato imamo problem realizacije. Pellegri (21) je mlad, ukupno je postigao šest golova u seniorskoj karijeri.”

Zato Jurić hvali još dvojicu igrača, riječ je o Vlašiću i Radonjiću:

“Imaju zadatke kao i svi drugi što se tiče obrane, ali im ostavljam puno slobode u napadu. Radonjić tek treba pokazati što sve može, jer ponekad radi gluposti na terenu. Ali i Leao ih radi, ali tada zablista. Vlašić je puno staloženiji. Obojica daju osjećaj da rade stvari koje nadilaze trenera, koje vam daju nešto više.”

Sportska centrala

javno.ba

Najnovije vijesti

Možda Vas zanima

Izračun PDV-a i PDV kalkulator

U svakodnevnom poslovanju, bilo da ste vlasnik trgovine, uslužnog...

Od lokalnog kanala do globalnog fenomena u okrilju TNT grupacije

Kanal 6 televizija, jedan od najgledanijih medijskih izvora u...

Svjetsko prvenstvo u atletici u Budimpešti

Svjetsko prvenstvo u atletici, događaj koji godinama okuplja najtalentovanije...

MOŽDA VAS ZANIMAISTAKNUTO