Bingo nastavlja sa investicijama na području Kalesije

Na području općine Kalesija Bingo je započeo s radom davne 2006. godine. Od tada do danas brojne su investicije ove tvrtke u općinu, a otvorenjem hipermarketa broj maloprodajnih objekata u ovoj općini porastao je na pet. Osim maloprodaje, Bingo je u prošlih 16 godina investirao i u Kaletex, a od 2021. godine otvorio je i pogone za peradarsku industriju: repro centar kapaciteta 6,5 milijuna jaja godišnje, inkubatorsku stanicu sa 10 milijuna jajnih mjesta, te farmu brojler pilića u kojoj proizvedu jedan milijun pilića za godinu dana.

Hipermarket u Tojšićima je površine 4.200 m², od čega je površina hipermarketa 2.400 m². U centru se nalazi restoran sa 60 mjesta, te 20 mjesta u bašti. Tu su još i dječija igraonica, prodaja srebra, a u sljedećem razdoblju će biti i ljekarna.

Otvorenjem ovog hipermarketa završavamo našu poslovnu godinu, sada imamo 224 poslovnice. Izgrađen je po posljednjim standardima u trgovini gdje smo se posebno fokusirali na energetsku učinkovitost. U blizini  objekta se nalazi i inkubatorska stanica, te smo se odlučili za instalaciju solarne elektrane snage 500kW, koja će električnom energijom snabdijevati hipermarket, inkubatorsku stanicu i fabriku tekstila Kaletex. Kada je u pitanju sadržaj i ponuda u hipermarketu, potrudili smo se da zadovoljimo sve svakodnevne potrebe domaćinstva, uz poseban naglasak na svježe odjele (mesnica, voće i povrće, pekara, delikates), ali bogat asortiman tekstila, kućnih potrepština i techno shop. Da bismo kupovinu učinili što ugodnijom, kupcima su na raspolaganju restoran, igraonica i prostran parking na kojem ćemo u sljedećem razdoblju instalirati samouslužnu autopraonicu“ rekla je Tatjana Paunoski, rukovoditeljica službe marketinga.

  Barcaffe artist edition šoljice: Spajaju najbolje od dva svijeta – kave i umjetnosti

Zadovoljstvo zbog investicije u njegovoj općini nije krio ni načelnik Sead Džafić: „Drago mi je da zapadni dio dobiva ovakav jedan objekt, za kojeg slobodno mogu reći da je najljepši od svih dosadašnjih Bingo objekata. Ova tvrtka je u mom mandatu zaista mnogo uradila na ulaganju u našu općinu. Sada imamo pet objekata gdje građani mogu kupiti sve što im je potrebno, dva u Kalesiji, jedan u Raincima i evo sada dva u Tojšićima. Tvrtka Bingo je najavila još investicija u sljedećem razdoblju. Trenutačno ova tvrtka zapošljava preko 160 osoba na području Kalesije, a ja kao načelnik općine i dalje ću biti tu da pomognem našim investitorima kako bi ulagali u Kalesiju a naravno i zapošljavanjem zadržali mlade ovdje.

Otvorenje je ispraćeno velikim brojem degustacija i promocija, uz prigodan program za najmlađe, a kupce su nagradili poklonima i besplatnim kupovinama.

Pripremili su i akcijsku ponudu za prvih sedam dana od otvorenja.

Bingo nastavlja sa investicijama na području Kalesije Običan radio.

www.obican.info

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

Podijelite ga s prijateljima!

Najnovije vijesti

Možda Vas zanima

Učenici završnih razreda iz ŽZH vraćaju se u školske klupe

Ministrica obrazovanja, znanosti, kulture i sporta Županije Zapadnohercegovačke Ružica...

”Posuški Zrinjevac”: Brončana poprsja za trojicu zaslužnih Posušana

Povodom projekta ”Posuški Zrinjevac”, inicijatori, članovi Zavičajnog društva Posušje...

Preminuo fra Milan Lončar

U 79. godini života i 53. godini svećenstva u...

Zmajevi u završnoj pripremi za Švedsku

Davis Cup reprezentacija Bosne i Hercegovine se već nekoliko...

Vlada HBŽ dodjeljuje 735.000 KM za pomoć braniteljskoj populaciji

Vlada Hercegbosanske županije usvojila je Odluku o davanju suglasnosti...

Preporučeno vamaISTAKNUTO
Možda bi vam se svidjelo