back to top

Bašić pred utakmicu s Posušjem: Respektiramo protivnika

Nogometaši Željezničara u četvrtom kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine gostuju ekipi Posušja.

Trener  Željezničara Nermin Bašić na pres-konferenciji je istaknuo da je poslije dobre utakmice protiv Borca “lakše raditi, hvatamo se svježine, nekih alternativa, uvježbavamo”. Zdravstveni bilten je bolji, konkurencija je sve jača.

– Svi se momci bore da zasluže igrati. Protivnik je dobar,  po meni poimenično bolji nego prošle godine, uradili su određene promjene u igračkom kadru. Moramo se dosta prilagoditi u nekim fazama igre, radili smo i mi na nekim svojim alternativama koje želimo za ovu utakmicu i želim prije svega da ponovimo dobru igru, da stvari sa treninga prenesemo na teren. Ekipa Posušja ima dvije utakmice i dva poraza, moram reći da su pogotovo u prvoj utakmici bili bolji protivnik, ali to je taj neki početak lige i nije realna tablica, niti golovi koje su primili. Imamo respekt prema njima, znamo da će imati podršku, lijep ambijent, reflektori, ali i mi se nadamo, pozivam navijače da nas podrže – kazao je Bašić.

Prvotimac Mehmed Ćosić očekuje tešku utakmicu “protiv kvalitetnog protivnika”.

– Poštujemo ih, analizirali smo ih, smatram ako ispoštujemo sve šefove zamisli i ponovimo igru iz prošle utakmice rezultat neće izostati – rekao je Ćosić.

Utakmica se igra u subotu od 20.45 sati.

Objava Bašić pred utakmicu s Posušjem: Respektiramo protivnika pojavila se prvi puta na Posušje.info.

www.posusje.info

Najnovije vijesti

MOŽDA VAS ZANIMAISTAKNUTO