Barcaffe artist edition šoljice: Spajaju najbolje od dva svijeta – kave i umjetnosti

Limitirana serija originalnih šoljica koja na najbolji način spaja kavu i umjetnost, stigla je zahvaljujući suradnji Barcaffe-a, street art umjetnika svjetskog glasa Slavena Kosanovića Lunara i regionalne senzacije Sandra Slavnića, na Instagramu poznatijeg kao @sandrotellingstories. Ova mala umjetnička djela će postati omiljeni dio vaše kolekcije, a njihovi originalni vizuali i inspirativne poruke će uljepšati svaki vaš dan i motivirati vas da krenete u nove pobjede.

„Šoljica za ostvarivanje snova“, „Nisi puzla da se uklapaš“, „I ti si nekome nebo“… samo su neke od motivirajućih poruka koje su svoje mjesto našle na šoljicama koje svojim dizajnom na originalan način povezuje dobre emocije i vrhunsku umjetnost s užitkom ispijanja kave. Tvorac ovih pozitivnih i toplih poruka je Sandro Slavnić, pisac i umjetnik iz Bosne i Hercegovine, dok je Lunar ove izreke oživio kroz vizuale, zabavnog, razdraganog i duhovitog dizajna, s njegovim prepoznatljivim motivom mačaka koje simbolizuju ljude u različitim situacijama. „Kratko, jednostavno i pravo u glavu – evo kako bih najbolje mogao dočarati sadržaj poruka koje sam pripremio za Barcaffe šoljice. Neki ih mogu zvati afirmativnim porukama, dok mene privlači da komuniciram ljudima neobičan humor koji otvara oči i tjera da sagledamo stvari iz potpuno nove perspektive“, opisao je svoj rad za Barcaffe Sandro Slavnić i dodao: „Privilegija je raditi s najboljima, a Lunar to svakako jeste. Njegova strast i znanje koje ulaže u kreativan proces u isti mah inspiriraju, provociraju i oplemenjuju. U tome leži užitak i sreća“, kaže Sandro Slavnić.

  Akademija likovnih umjetnosti Široki Brijeg najavljuje otvorenje izložbe Josipa Mijića “fORma nAd sadRŽajeM 2”

Lunarov potpis se već dugo godina prepoznaje i nalazi na grafitima u Njujorku, Oslu, Havani, Berlinu, Lisabonu i mnogim drugim svjetskim metropolama. U skladu sa svojom autentičnom crtom, dizajn šoljica je tako zamišljen da pokriva baš svako raspoloženje i pruža svima potrebnu dozu motivacije tijekom dana.

 „Držao sam se sretnih emocija, vodeći se mišlju da ljudi često ispijaju kavu i da će moje mačke po kojima sam najviše i poznat u graffiti svijetu, vidjeti veliki broj ljudi. Imao sam sreće da sam na ovom projektu surađivao sa sjajnim mladim piscem koga voli regija. Njegove poruke se sjajno nadopunjuju s mojim crtežima, i prenose optimizam i vedrinu koje sam želio da komuniciram“, istakao je Slaven Kosanović Lunar.

Barcaffe već godinama unazad prilagođava svoj bogati portfolio potrošačima, kreirajući kavu savršenog ukusa u kapsuli, ali se trudi i da nadmaši njihova očekivanja.

Iskrena emocija i osobni pristup u komunikaciji s potrošačima je ono što je nama, kao brendu, imperativ. Ove jeseni smo željeli obradovati sve one koji uživaju u šoljici savršene kave i ponudimo im one koje nose jedinstvene poruke, za motivaciju, snagu i dobro raspoloženje. Vjerujemo da je suradnja s ova dva vrsna umjetnika čiji radovi odišu toplinom, iskrenošću ono nešto što će sve nas potaknuti da život gledamo s pozitivne strane, ali i pokrenuti da se angažiramo oko svega što nam je u našoj svakodnevici važno. Upravo kao i Barcaffe koji nas pokreće od prve šoljice kave ujutro i dalje kroz dan“, zaključuje direktorica marketinga Barcaffe-a, Tihana Vujčić, i dodaje da su Barcaffe kapsule danas sinonim za brend s višedesetljetnim iskustvom, ali i s modernim shvatanjima i istančanim ukusom.

  Prigodnom poštanskom markom HP Mostar obilježava Svjetski dan filozofije
Barcaffe artist edition šoljice: Spajaju najbolje od dva svijeta – kave i umjetnosti

Prva Barcaffe Artist Edition kolekcija sastoji se od devet šoljica, koje su dostupne u različitim veličinama –  za tursku kavu, espresso i cappuccino. Ove jedinstvene šoljice mogu se pronaći u odabranim prodavnicama. Također, u pojedinim kafićima i lokalima u BiH imat ćete priliku popiti kavu iz ovih novih i originalnih umjetničkih šoljica.  

Barcaffe već više od 50 godina kreira kavu koja običan trenutak pretvara u čisto zadovoljstvo. Zato, uz Barcaffe Artist Edition šoljice, probudite umjetnika u sebi i uz miris kave krenite u nove pobjede!

Barcaffe artist edition šoljice: Spajaju najbolje od dva svijeta – kave i umjetnosti

Barcaffe artist edition šoljice: Spajaju najbolje od dva svijeta – kave i umjetnosti Običan radio.

www.obican.info

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

Podijelite ga s prijateljima!

Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

Poboljšajmo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Najnovije vijesti

Možda Vas zanima

TEŠKO DA ĆE USPJETI BILO KOGA DA NASMIJU Horoskopski znak koji jednostavno ne zna za humor

Astrolozi manjak humora kod ovog znaka pripisuju tome što...

Preporučeno vamaISTAKNUTO
Možda bi vam se svidjelo