Banja Luka: Detalji monstrouznog ubojstva

Dalibor Mandić (36) do detalja je isplanirao monstruozno ubojstvo Ariela Bogdanovića (28), a koje je počinio sinoć u blizini Studentskog doma u Banjaluci.

Njihov izvor pojasnio kako je Mandić do detalja isplanirao ubojstvo koje je potreslo ne samo Banja Luku nego cijelu regiju.

Mandić i Bogdanović su bili zaposleni u jednoj banjalučkoj firmi i poznavali su se, ali je ubojici smetalo to što se radne kolege nisu htjele družiti sa njim.

“Upravo ta izopćenost na poslu je motiv ubojstva. On je jučer ranije završio na poslu i otišao je kući po ruksak u koji je stavio rezervnu odjeću, te je ponio i nož. Zatim je ruksak sakrio u kampusu i otišao čekati Bogdanovića kada krene sa posla”, otkriva izvor.

Kada je Bogdanović završio s poslom i krenuo kući, ubojica ga je pratio te ga prvi put napao kod TC Delta.

“On je tu nasrnuo na njega i ubo ga nožem. Nesretni mladić tada pokušava pobjeći od ubojice i trči prema benzinskoj crpki. Zbog uboda je vjerojatno već bio slab i tu pada, a zatim mu prilazi Bogdanović i više ga puta ubada nožem, pred brojnim svjedocima”, kaže sugovornik.

Dodaje da nakon toga Mandić bježi u dvorište studentskog kampusa, a gdje je ranije sakrio ruksak.

“Tu se presvlači, a crveni duks i drugu odjeću baca u kantu za smeće. On zatim bježi prema stanu u kojem je živio”, ističe sugovornik i dodaje da je nož bacio u Vrbas, gdje će ga danas tražiti ronioci.

Prema njegovim riječima, policija je uz pomoć snimaka sa kamera rekonstruirala njegovo kretanje i on je pronađen u stanu u u naselju Starčevica, gdje je i uhićen.

Objava Banja Luka: Detalji monstrouznog ubojstva pojavila se prvi puta na Posušje.info.

www.posusje.info

Najnovije vijesti

MOŽDA VAS ZANIMAISTAKNUTO