ASTROLOZI NAJAVLJUJU TEŽAK PERIOD U DECEMBRU Osim za ova 4 znaka, oni će iskusiti istinsku sreću

Ruski astrolog Tamara Globa obećava da će, uprkos teškoćama koje će obilježiti decembar, u posljednjem mjesecu u godini biti mnogo prijatnih trenutaka, a četiri znaka će moći da iskuse istinsku sreću.

Ovan

Ovnovi će se u decembru suočiti sa kritikama najmilijih, ali mogu postati istinski srećni ako saslušaju šta im se govori. Glavna stvar je da se ne upuštate u sporove i konflikte, što je Ovnu izuzetno teško. Štaviše, u ovom periodu sve će biti stabilno na poslu, novac će doći na vrijeme. Da bi harmonija u životu postala potpuna, ne obraćajte pažnju na sitnice koje vas izbacuju iz takta i zbog kojih propuštate važne stvari. Što Ovnovi budu mirniji, to će njihov decembar biti srećniji.

Bik

Bik cijeli decembar neće napustiti Veneru, planetu ljubavi. Poverenje u partnera će toliko porasti da Bikovi neće morati da brinu šta ih čeka kod kuće. Česti razgovori sa drugom polovinom dovešće do toga da će profesionalna sfera izgledati dosadno i nezanimljivo, a Bik bi mogao da odluči da promijeni posao. Počeće da traže mjesta koja nisu povezana sa gustim rasporedom i radom od zore do sumraka. Predstavnici znaka smisliće razumnu ideju da na trenutnom poslu njihovo samoodricanje ne vodi ničemu osim bolesti i prezaposlenosti, a za sreću im je potreban samo kućni komfor i poštovanje kolega.

  TEŽAK PORAZ BH. KOŠARKAŠICA OD BELGIJE

Djevica

Ženstvene Djevice u decembru treba da „presjeku” i iznesu na vidjelo istinu svojim partnerima. Ostanite mirni, kaže Globa, i nećete morati da budete rastrzani između posla i kuće. Od sredine mjeseca situacija će se drastično promijeniti na bolje, a Djevici će biti toplije u srcu. Istovremeno će se popraviti finansijska situacija, koja je bila teška u prvoj deceniji. Da bi bila kreditno sposobnija, astrolog savjetuje Djevici da malo uštedi za Novu godinu. Šefovi će zabilježiti uspjehe.

Osećaj udobnosti i mira pružiće Djevicama aktivan odmor. Čak i mala fizička aktivnost će pozitivno uticati na mišićno-skeletni sistem. Posvetićete se strastima i hobijima. Hladne, decembarske večeri provodićete spokojno, u najboljem društvu.

Riba

Porodični život Riba u decembru će biti harmoničan. Porodične oluje će se stišati, doći će zatišje, a u drugoj polovini mjeseca romansa će sasvim procvjetati. Predstavnici znaka neće sami provoditi zimske ugodne večeri i moći će da se sakriju od negativnosti jesenjih oluja. Na poslu postoji rizik od svađe sa nadređenima, ali će se zvijezde pobrinuti da Ribe od situacije imaju samo koristi. Važno je da ostanete vjerni sebi, a efekat će biti neočekivano prijatan.

 

ASTROLOZI NAJAVLJUJU TEŽAK PERIOD U DECEMBRU Osim za ova 4 znaka, oni će iskusiti istinsku sreću Aloonline.ba.

aloonline.ba

Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

Podijelite ga s prijateljima!

Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

Poboljšajmo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Najnovije vijesti

Možda Vas zanima

FOTO | U akciji učlanjenja u Naš Hajduk u Čapljini upisano 520 osoba

Čak 520 osoba upisano je u članstvo udruge ”Naš...

DOBRO vam hladno i razmjerno vedro nedjeljno jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura je minus 4 stupnja, puše bura i hladnoća...

Preporučeno vamaISTAKNUTO
Možda bi vam se svidjelo