back to top

Ako vas je jednom zavoljela, voljeće vas zauvijek! Žene u ovom znaku Zodijaka su najodanije

Kada vas žena bik zavoli, budite sigurni da će to trajati vječno!
Ona je najodanija žena Zodijaka. Kada vas jednom zavoli, voljeće vas zauvijek. Ona je stabilna, brižna, zavodljiva, sposobna, odgovorna, jaka, strpljiva, emotivna…

Ona je žena Bik!

Mada ima blagu narav, nije neko kim ćete moći da manipulišete, a ako probate da se igrate s njom, osetićete snagu njenog temperamenta.

Žena Bik ne rizikuje mnogo, ne voli burne promene, već više svoju stabilnost kojom teži, ali ako joj život donese izazove, naučiće iz njih lekciju i neće ponoviti istu grešku dva puta.

Žena Bik je u vezi jako odana, strastvena i predana. Neće srljati iz veze u vezu jer joj je potrebno da partnera najprije dobro upozna i bude sigurna da je on onaj pravi za ozbiljnu vezu. Kad vam pokloni svoje srce, kao da vam ga je dala zauvek na čuvanje.

Nju ćete morati da zavodite, udvarate joj se, brinete o njoj, ali sve će vam se mnogostruko isplatiti. U vezi daje i više nego što treba dok osjeća ljubav i odanost od partnera. Privržena je i strastvena i odlična u krevetu, kada vas tamo pusti.

Najbolji parovi s njom su Rak, Jarac, Ribe i Djevica.

Ako vam je ona prijateljica, važi isto: privržena je i predana. Verovatno ćete čitavog života ostati s njom jer je lojalna i nesebična, ali očekuje da joj pružite isto.

Njen izgled je senzualan, voli da ističe izgled detaljima kao što je nakit, marama… One i u starijim godinama izgledaju svježe i jedro.

Ako je pustite u svoj život na pravi način, imate prijatelja, ženu i ljubavnicu za mnogo godina…

BONUS VIDEO:

 

Ako vas je jednom zavoljela, voljeće vas zauvijek! Žene u ovom znaku Zodijaka su najodanije Aloonline.ba.

aloonline.ba

Najnovije vijesti

MOŽDA VAS ZANIMAISTAKNUTO