Akcija “Dani darivanja” u suradnji Crvenog križa općine Prozor-Rama i Café bara “Miami”

Akcija “Dani darivanja” za nabavku vozila djeci s poteškoćama u razvoju, u organizaciji Crvenog križa Prozor-Rama, je u tijeku. Osim udruge “Djeca nade” koja je podržala ovu hvale vrijednu akciju sada se priključio i Café bar “Miami” kao jedan od pokrovitelja.

Naime, “Miami” za sve žitelje općine Prozor-Rama u subotu, 17. prosinca 2022. godine, od 14 sati na platou ispred kafića priprema veliki šator i besplatan gulaš!

Ovom prilikom Crveni križ općine Prozor-Rama pripremit će mali kutak s kutijom za ubacivanje dobrovoljnih priloga za nabavku vozila

Sadržaj članka (otvori)

Uskoro će Božić, vrijeme je darivanja, pa valja pokazati veliko srce

Podsjećamo, jedan od razloga okupljanja je i organizirano zajedničko gledanje utakmice Vatrenih protiv Maroka za veliku broncu. “Ovim putem pozivamo sve žitelje općine Prozor-Rama na druženje, gulaš i zajedničko gledanje utakmice, a svi prikupljeni prilozi idu u humanitarne svrhe”, kazao Daniel Tučić, tajnik Crvenog križa općine Prozor-Rama

Hrvatska će bez sumnje još jednom na terenu pokazati zajedništvo, stoga je prava prilika da isto pokažu i žitelji Prozor-Rame na akciji “Dani darivanja”. Šator je ovom prigodom u suradnji s Café barom “Miami” omogućila “Romansa”, tvrtka za iznajmljivanje šatora, niskog dima i prskalica.

Podsjećamo, Crveni križ općine Prozor-Rama osim svojih redovnih aktivnosti organizira prijevoz i to tri puta tjedno,  ponedjeljkom, srijedom i petkom, za odlazak djece u Mostar. Naravno, tu su i drugi prijevozi kao što su bolnički kreveti potrebnim korisnicima, izvanredne akcije darivanja krivi u Mostaru za posebne slučajeve, terenski rad podjele paketa pomoći potrebnim korisnicima.

Zbog svih tih aktivnosti dosadašnje vozilo koje je dosta potrošeno treba zamijeniti  specijaliziranim koje košta oko 50 tisuća KM

Stoga Crveni križ općine Prozor-Rama pokreće akciju pod nazivom “DANI DARIVANJA – za djecu s poteškoćama u razvoju” kojom bi se osigurala sredstva za nabavku specijaliziranog vozila.

Vozilo je upravo najpotrebnije djeci s poteškoćama u razvoju kako bi mogli odlaziti u Mostar u školu i terapije. Ovoj akciji podršku je dala udruga “Djeca nade” Prozor-Rama.

“DANI DARIVANJA – ZA DJECU S POTEŠKOĆAMA U RAZVOJU”

_________________________________________________

  Radionica “Prevencija zloupotrebe vatrenog oružja” održana u Srednjoj školi Prozor
Dragovoljni prilozi se mogu uplatiti na račune Crvenog križa Prozor-Rama otvorene kod UniCredit banke d.d. Mostar, poslovnica Prozor-Rama:
KM      3382102200189372
Uplate iz inozemstva: SWIFT CODE: UNCRBA 22 IBAN: BA393382102200189372
Prilikom uplate potrebno je staviti naznaku “Za vozilo”.

_________________________________________________

Akcija “Dani darivanja” u suradnji Crvenog križa općine Prozor-Rama i Café bara “Miami”

 

 

Sviđa Vam se članak? Podijelite ga!ramski-vjesnik.ba

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

Podijelite ga s prijateljima!

Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

Poboljšajmo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Najnovije vijesti

Možda Vas zanima

Preporučeno vamaISTAKNUTO
Možda bi vam se svidjelo